Search found 4 matches

by tonza
Sat Mar 02, 2019 10:32 pm
Forum: Technical
Topic: Huge electrical problem, no turn signals, aircon, wipers...
Replies: 2
Views: 314

Re: Huge electrical problem, no turn signals, aircon, wipers...

Thanks!

I got it working pretty soon after posting this. I asked some help from a friend and started to look wiring diagrams. With those I narrowed the problem down to ignition key mechanism. That was it. It just didn't give the signal to turn those things on.
by tonza
Mon Jan 28, 2019 3:49 pm
Forum: Technical
Topic: Huge electrical problem, no turn signals, aircon, wipers...
Replies: 2
Views: 314

Huge electrical problem, no turn signals, aircon, wipers...

Hi, I have a huge electrical problem with my 1989 Busso. Engine is working normally, also headlights work but NONE of the following works: Wipers, power windows, aircon (not even blower with econ mode), turn signals. I can't even here relays to click or anything while trying to use turn signals. Cou...
by tonza
Wed Dec 05, 2018 10:28 am
Forum: Technical
Topic: 1. series odometer gaining mileage too fast
Replies: 3
Views: 859

1. series odometer gaining mileage too fast

Hi guys!

I have 1989 Busso 164. It has analog odometer and trip meter. It is gaining miles like twice the amount that I have driven. Also the speedo is not working like it should.

Any ideas how to get going on repairing these?

Thanks!
by tonza
Thu Oct 11, 2018 9:21 am
Forum: Technical
Topic: Alfa164Diagnostics
Replies: 211
Views: 139816

Re: Alfa164Diagnostics

Hi, I have started to put my -89 164 back on the road. I would like to read codes and data from sensors, but I seem to get no values at all with the software. It seems to connect and I get the ecu indentification, but then I also get "unknown" and ecu number below the "deivce found" message. Live da...